Over ons

Over ons

Verbreed je horizon bij Esprit Scholen!

Esprit Scholen biedt internationaal georiënteerd onderwijs en een rijk palet aan scholen. Bij ons werk je in een omgeving waar vele nationaliteiten bij elkaar komen. Iedere school heeft een uniek karakter en een eigen onderwijsconcept. Werken op een school met een internationaal curriculum? Je talent ontwikkelen op een tweetalige UNESCO-school? De ene helft van de week met kleuters werken en de andere helft met pubers? Op verschillende scholen van Esprit lesgeven? Het kan allemaal. Esprit Scholen biedt een combinatie van basis- en voortgezet onderwijs en geeft tal van mogelijkheden om je talenten te verdiepen en verbreden.

Voor welke school wil jij je inzetten? Kom gewoon werken bij Esprit Scholen.
Cartesius2 zonder kind
Een dag niet gelachen is een dag niet geleerd?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

Cartesius2 zonder kind2-cropped
Jij staat voor je leerlingen?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

Koen MulderEilanden
Het onderwijs over 15 jaar?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

Ons onderwijsmanifest

Ons motto is ‘Grenzenloos leren in Amsterdam en de omgeving’. Met 1200 medewerkers zijn wij samen verantwoordelijk voor het onderwijs aan 8800 leerlingen op 14 scholen. De dynamiek en diversiteit van onze scholen laten we doorklinken in ons onderwijsmanifest.

Wij zijn trots op ons onderwijsmanifest en zoeken nieuwe collega’s die dat ook zijn. Het geeft kleur aan wie we zijn. En vertelt wat we willen betekenen voor onze leerlingen, ouders van onze leerlingen en onze medewerkers. Het laat zien wat we belangrijk vinden en hoe we ons onderscheiden: optimistisch, kleurrijk en soms een tikkeltje eigenzinnig. Want we denken graag buiten gebaande paden en staan open voor nieuwe ideeën. Bekijk ons onderwijsmanifest.

Jij verlegt je grenzen in Amsterdam? Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

Grenzenloos leren

Onze leerlingen bewegen zich in een internationale context en een onbegrensde digitale wereld. Wij omarmen diversiteit en dagen alle leerlingen uit hun eigen verwachtingen te overtreffen. En dat verwachten we ook van collega’s.

Waardevol werk

Kies je voor Esprit Scholen, dan kies je voor een inspirerende werkgever die waardevol werk, professionele ruimte en oprechte waardering biedt. Een werkgever die investeert in werkplezier, ontwikkeling, vitaliteit en mobiliteit, en van jou inzet en resultaten vraagt zodat we elkaar helpen groeien.

Samenwerken in en mét de omgeving

Amsterdam heeft een sterk internationaal karakter en biedt een unieke leercontext doordat leerlingen in contact komen met andere gewoontes, culturen en achtergronden. Wij werken nauw samen met onze omgeving om onze ambities waar te maken.

Ben jij ook ambitieus en werk je graag samen? Kom gewoon werken bij Esprit Scholen.
JoepKlamerEilanden
Je verwondert je dagelijks over ontwikkelingen in het onderwijs?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

LisetteNijlandCartesius2
Je maakt werk van je leerlingen?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!

MenneDutrieuxEilanden (1)
Je staat voor je leerlingen?

Kom gewoon werken bij Esprit Scholen!