Medewerkers
Ik heb (als juf van groep 6) de allerleukste baan van Nederland.

Anouk de Boer, Groepsleerkracht PO

WSV

Ik werk fulltime als leerkracht in groep 6 van de WSV (één van de scholen van Esprit). Ik voelde me direct welkom bij de WSV, er hangt een prettige sfeer. Al mijn collega’s zijn betrokken en behulpzaam. Leerkrachten worden gewaardeerd en krijgen de mogelijkheid overal over mee te denken, op de WSV heb ik me dan ook echt kunnen ontwikkelen tot volwaardige leerkracht.

Lesgeven is mijn grote passie, ik ga iedere dag met plezier naar mijn werk en kom met een voldaan gevoel thuis. Ik ben elke dag betrokken bij alle kinderen uit de klas. We zorgen samen voor een fijne sfeer in de klas, zodat iedereen zich op zijn gemak voelt. Het leuke aan lesgeven op een basisschool is dat je alle vakken mag geven, dat maakt het werk erg veelzijdig. Je bent steeds creatief bezig, toont initiatief en bent flexibel als de dingen toch anders lopen.

In het onderwijs is iedere dag anders. Dat maakt lesgeven juist zo vernieuwend en uitdagend. Als juf kun je echt het verschil maken voor kinderen. Ik heb (als juf van groep 6) de allerleukste baan van Nederland!