Medewerkers
Ik sta dicht bij onze leerlingen en lever een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Mustafa Barutcu, Docent VO

Mundus

Ik ben Mustafa Barutcu, 28 jaar en ben van Nederlandse-Turks afkomst. Ik werk inmiddels 1,5 jaar bij Esprit Scholen en kwam direct in een warm bad terecht. Ik begon destijds als stagiair en ben nooit meer weggegaan.

Ik ben zowel stagebegeleider als kookdocent en vind deze afwisseling erg leuk. Als stagebegeleider kijk ik wat het beste past bij onze leerlingen zodat ze echt werkervaring opdoen en klaar worden gestoomd voor de toekomst als wereldburger. Als kookdocent probeer ik de leerlingen tegelijkertijd op een leuke manier de Nederlandse taal bij te brengen. Daarnaast ondersteun ik leerlingen die de mogelijkheid krijgen zich verder te ontwikkelen in de schoolkantine.

Mijn werkdagen zijn soms hectisch, maar altijd uitdagend. Iedere dag ga ik dan ook met plezier naar mijn werk. Mijn leerlingen zien me als een betrokken, oprechte en enthousiaste docent.

Het leukste van mijn werk vind ik dat ik dicht bij onze leerlingen sta en echt een bijdrage aan hun persoonlijke ontwikkeling kan leveren. Ik voel me helemaal thuis bij Esprit Scholen en word iedere dag gestimuleerd het hoogst haalbare uit mezelf te halen.