Medewerkers
Esprit is uniek omdat elke school z’n eigen karakter en onderwijsconcept heeft.

Lotte Bulten, Docent VO

Mundus / AICS

Sinds vier jaar maak ik deel uit van het Esprit Scholen-team en heb ik heel bewust gekozen om op het Mundus College te werken. Mundus is een school met een heel diverse groep leerlingen, die we opleiden tot wereldburgers. Ik ben mentor en geef avo (algemeen vormend onderwijs) vakken; Nederlands, rekenen, burgerschap en persoonsvorming & socialisatie. Naast deze vakken heb ik ook nog mentortaken zoals nauw contact onderhouden met mijn leerlingen, ouders, zorgfunctionarissen en externe hulporganisaties

Na een aantal fijne jaren op het Mundus College, wilde ik me verder ontwikkelen door op twee heel verschillende scholen te werken. Ik kon intern heel gemakkelijk overstappen en nu deel ik mijn passie voor de Nederlandse taal ook als docent op de AICS, een van de internationale scholen van Esprit. 

Esprit is uniek omdat elke school z’n eigen karakter en onderwijsconcept heeft; een kleurrijke mix die werken bij Esprit heel aantrekkelijk maakt.

Werken in het onderwijs is een prachtige kans om echt verbonden te blijven met de wereld om ons heen. Elke dag brengt unieke situaties met leerlingen, die zowel verrassend als leerzaam zijn. Door inzicht te krijgen in actuele maatschappelijke thema’s, kan ik leerlingen ondersteunen en begeleiden. Dit alles maakt mijn werk ontzettend waardevol en geeft mij een gevoel van voldoening.